MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER 

 

Kreativt Krafs sortiment består utav drömfångare, tygpåsar och pennskrin i olika storlekar, samt scrunchies (hårtofsar av tyg). Allting är miljövänligt, gjort med kärlek och varje produkt är helt unik. 

 

Vill du köpa våra produkter är det bara att skicka ett meddelande på facebook med vad det är du vill köpa. Önskar du andra färger eller storlekar är det bara att skriva det så ser vi vad vi kan orda för just dig. 

 

Som betalsätt går både överföring med swish och kontant betalning jätte bra. Ha bara i åtanke att om en produkt ska skickas hem till dig tillkommer frakt på det ordinarie priset. 

 

Ta gärna en titt på bilderna och vår produktinfo nedan! 

 

 

LINDA - Tillbaka till 90 talet! Linda ditt hår in en hårtofs som inte sliter på håret eller miljön. LINDA går även att tvätta i max 50°C.

 

LINA - Liten tygpåse. Pryd din outfit med en söt liten väska som är gjort med kärlek, omsorg och omtanke på miljön. LINA går att tvätta max 40°C.

 

LEONA - Stor tygpåse. En stor och rymlig tygpåse som håller hela ditt liv om dagarna. Gjord med kärlek och omtanke på miljön. LEONA går att tvätta i 40°C.

 

LEILA - Drömfångare. LEILA betyder natt och denna drömfångare som tidigare var bortglömda bordstrasor och söndriga lampskärmar kommer att skydda dig om nätterna då den fångar upp mardrömmar och släpper de goda igenom. LEILA går inte att tvätta.

 

 

LEA - Stort pennskrin. Har du många pennor att ha med dig i väskan? LEA är det stora pennskrinet och det miljövänliga hemmet för dina pennor, gjord på kärlek och omsorg. LEA går att tvätta i 40°C.

 

Linn - Litet pennskrin. LINN är platsen för dina nödvändigaste pennor, gjord miljövänligt, med kärlet och omsorg. LINN går att tvätta i 40°C.

LINN

Pris: 50 kr

LINN

Pris: 50 kr

LINN

Pris: 50 kr

LEILA 

Pris: 300 kr 

LEONA 

Pris: 100 kr

LEONA 

Pris: 100 kr

LEONA 

Pris: 100 kr

LINA

Pris: 75 KR

LINA

Pris: 75 KR

LINA

Pris: 75 KR

LINA

Pris: 75 KR

LINDA

Pris: 30 KR

LINDA

Pris: 30 kr